fbpx
Gototop

Nabavka materijala za rad u keramici u Srbiji

Nabavka Materijala Za Keramiku

Jedan od problema bavljenja keramikom u Srbiji je svakako nedostatak izbora kada je nabavka materijala za rad u pitanju. Ovo se može zaključiti kroz jednostavnu pretragu na internetu i izbor koji Vam se nudi kada uporedite domaće i strane firme. Svakako otežana situacije ne znači i nemogućnost kvalitetnog rada i bavljenja keramikom. Ovaj veliki manjak se nije odrazio na kvalitet radova keramičara u Srbiji, čak nasuprot, sa onim što im je ponuđeno ovde stvaraju dela koja nas, polako ali sigurno, postavljaju među lidere na regionalnoj sceni.

Keramika kao hobi i osnove procesa rada

Keramika Kao Hobi

Keramika kao hobi u svetu je popularna decenijama unazad, ali u Srbiji popularnost stiče tek u poslednjih nekoliko godina. Bavljenje keramikom okarakterisano je od strane mnogih stručnjaka kao jedna od aktivnosti koja vas u potpunosti može opustiti, psihički i fizički, a da pritom pozitivno utiče i na poboljšanje motornih i kognitivnih sposobnosti. U ovom tekstu, u kratkim crtama, možete pronaći neke osnovne informacije kada je izrada jednog keramičkog predmeta u pitanju.

Igra glinom i dečiji razvoj

Igra Glinom Dečiji Razvoj

Kako igranje glinom podstiče kreativnost i psiho-motorni razvoj deteta?

 

U ovoj hiper-tehnološkoj eri, sve uočljivija je nedovoljna uključenost dece u aktivnosti koje podstiču kreativnost i motorički razvoj, igre u prirodi i sa realnim predmetima, daleko od virtuelnih sredina savremenih elektronskih uređaja koji, iako mogu olakšati učenje pojedinih pojmova i veština, pasivizuju dečiju radoznalost i prirodnu potrebu da istražuju svet oko sebe.

Pravilnik korišćenja časova keramike i prostora za rad

Pravilnik

Studio Keramike Bardak donosi odluku o primeni pravilnika rada i korišćenja termina u ateljeu za keramiku sa kojim moraju biti upoznati svi polaznici kursa keramike. Svi detalji biće dostupni na našem sajtu, ali i istaknuti u prostoru za rad. Uplatom određene vrste kursa podrazumeva se da ste sa pravilima upoznati i da se slažete sa njima.